turbino-logo.gif
 

Adresseservice

Adresseservice i København


Hos Turbino tilbyder vi en professionel Adresseservice, der gør det muligt for din virksomhed at frigøre ressourcer. Vi modtager din post og sender det videre til lige det sted du ønsker.

Hos Turbino tilbyder vi en professionel Adresseservice, der gør det muligt for din virksomhed at frigøre ressourcer. Vi modtager din post og sender det videre til lige det sted du ønsker.

Når du har en adresseservice hos Turbino kan du også vælge at hente din post I vores kontorhotel. Du kan når som helst booke et mødelokale til dig og dine kunder hvis du skulle ønske det.

Med en Adresseservice kan du registrere din virksomhed på en professionel adresse i København og derved signalere seriøsitet, vækst, soliditet samt at du er en virksomhed der går op i den rigtige adresse.

Når du har en Adresseservice hos Turbino er vores reception og lounge til din rådighed. Du er velkommen til at besøge os når du har lyst eller hvis du gerne vil booke et mødelokale.

Vi byder også dine kunder velkommen, hvis de uventet skulle møde op, eller, hvis I har møde.

Med en Adresseservice hos Turbino får du blandt andet:
- Brug af : Havnegade 39 - adresse i København
- Daglig håndtering af post
- Daglig håndtering af pakker
- Faxservice
- Adgang til fuldt udstyrede mødelokaler, kopi rum etc.

Adresseservice i København er den perfekte løsning til dem der gerne vil have en base i København, med en professionel adresse i København til sin virksomhed.

Med Adresseservice har du muligheden for at fremstå som en virksomhed med en fast base i København.

Med en Turbino Adresseservice vil dine kunder blive mødt med et professionelt indtryk og de vil endda kunne besøge dig på din adresse i København, selvom du ikke har et fast kontor.

Vi udfører en lang række af services når du har en adresseservice hos Turbino. Vil oversætter, booker hotel, rejser, catering samt meget andet. Med en adresseservice kan du fokusere på det du er god til og lade os om alt det andet.

Adresseservice i København er den letteste løsning rent økonomisk og den bedste for din virksomheds image.

Pris for en Adresseservice i København er: 850 Dkk/Md.

En rigtig adresse i København, hvor du og dine kunder kan mødes i professionelle omgivelser. En seriøs medspiller når det gælder adresseservice i København ? Så er der kun et valg:

Adresseservice hos Turbino i København.

Hvis du ønsker at have en telefonpasning sammen med din Adresseservice kan du læse mere om dette her.

Prisen for et Virtuelt kontor hvor du udover en Adresseservice også har receptionister der besvarer dine telefonopkald er: 1700 Dkk/Md.

Kontakt os i dag for at høre mere om en Adresseservice i København.

Du kan bestille en adresseservice her »

Eller læse mere om telefonpasning her: »»
Læs mere om Virtuelt kontor Læs mere om Virtuelt kontor
Hvis du gerne vil læse mere om Virtuelt kontor så se her »
 
Bestil mere informationsmateriale her
 
Mødelokaler i København
 
Se billeder fra vores kontorhotel
 
Erhvervslokaler i København