turbino-logo.gif
 

Erhvervsudlejning

Er du på udkig efter Erhvervsudlejning?

Turbino er en del af en kæde af eksklusive Kontorhoteller, der diskret kan hjælpe virksomheder med at opnå succes på deres forretningsområde ved at tilbyde det ultimative indenfor Erhvervsudlejning.
Er du på udkig efter Erhvervsudlejning er der flere muligheder. Man kan med fordel se på Turbino og vores løsning med erhvervsudlejning. Vi har med vores kontorhotel valgt at tilbyde erhvervsudlejning til fordelagtige vilkår. Du binder dig kun i meget kort tid. Du har mulighed for at udvide med flere arbejdspladser lige når det passer dig. Du kan endda let skære ned på antallet af arbejdspladser når du vælger erhvervsudlejning gennem Turbino.

Læs mere om servicerede kontorer Læs mere om servicerede kontorer
Du kan læse mere om vores erhvervsudlejning ved at klikke her »
Turbino kan, med en allerede etableret klientliste af internationale som nationale virksomheder, tilbyde klienter et prestigefuldt forretningsimage sammen med en komplet liste af kontorservices til en attraktiv pris i forhold til et almindeligt kontor på en mindre attraktiv adresse.
Alt sammen til faste priser på én samlet regning, der gør det muligt at lægge budget og undgå uforudsete udgifter. Dette er en af fordelene ved erhvervsudlejning fra Turbino.
Med Erhvervsudlejning hos Turbino er du sikret professionelle rammer på gode adresser. Kom og se vores Erhvervsudlejning der ligger på den bedste adresse med udsigt ud over vandet. Havnegade 39 i København.
Hvis du leder efter erhvervsudlejning og et solidt fundament til din virksomhed på en god adresse, og det tiltaler at lade professionelle klare alle de administrative opgaver så kontakt Turbino.

Vi har med vores business centre på 4 lokationer i Danmark flere end 550 kunder der har valgt at benytte vores erhvervsudlejning bla. fordi vi er fleksible, kan reagere hurtigt hvis du har behov for yderligere kontorplads. Men vigtigst af alt vi står for alt det praktiske så du kan fokusere på din virksomhed og vækst. Via vore partnere kan vi hjælpe dig med erhvervsudlejning den dag din virksomhed vokser sig for stor til et af vores centre. Kontakt os for at høre mere om mulighederne ved erhvervsudlejning gennem Turbino.
Få mere information om Kontorhotel Få mere information om Kontorhotel
Læs mere om Erhvervsudlejning her »
Vi har med vores business centre på 4 lokationer i Danmark flere end 550 kunder der har valgt at benytte vores erhvervsudlejning bla. fordi vi er fleksible, kan reagere hurtigt hvis du har behov for yderligere kontorplads. Men vigtigst af alt vi står for alt det praktiske så du kan fokusere på din virksomhed og vækst. Via vore partnere kan vi hjælpe dig med erhvervsudlejning den dag din virksomhed vokser sig for stor til et af vores centre.

Leder du efter Erhvervsudlejning uden problemer hvor alt er klar fra første dag og personalet har sat sig ind i netop din virksomhed ? Så kontakt os for at høre mere om mulighederne ved erhvervsudlejning gennem Turbino.

Beliggenhed

Turbino´s Erhvervsudlejning er beliggende i København Centrum på Havnegade 39. Der er udsigt over Københavns havn, tæt på Kongens Nytorv, Hotel Strand, det nye skuespillerhus, og det Kongelige teater og kun få hundrede meter fra Strøget. I området er der gode offentlige trafikforbindelser og masser af muligheder for parkering. Vores Erhvervsudlejning ligger kun 15 minutter fra KBH´s lufthavn.
 
Bestil mere informationsmateriale her
 
Kontorhotel i København
 
Find dit nye Kontorhotel i København