turbino-logo.gif
 

Om Turbino

Turbino er en del af en international kæde af eksklusive Business Centre. Turbino administrerer bla. et kontorhotel i centrum af København. Her hjælper vi virksomheder med at opnå succes på deres forretningsområde ved at tilbyde servicerede lejemål, kontorhotel og kontorfællesskaber. Det nyeste indenfor IT og telefoni. Alt sammen i en elegant kontorhotel bygning.

Klik her og læs mere om et kontorhotel i København »

Virtuelt kontor

Med et Virtuelt Kontor kan du vælge den mest optimale løsning der passer til dit behov. I vores kontorhotel og kontorfællesskab er der flere muligheder med et virtuelt kontor. Du kan vælge både at have Telefonpasning og Adresseservice. Du har altid adgang til mødelokaler. Du kan også vælge kun at have en Telefonpasning som en del af et virtuelt kontor. Med et Virtuelt Kontor i vores Kontorhotel tilpasser vi os din virksomhed.
Klik her og læs mere om Virtuelt Kontor »

Adresseservice

Hos Turbino tilbyder vi en professionel Adresseservice, der gør det muligt for din virksomhed at frigøre ressourcer. Vi modtager din post og sender den videre hvis det ønskes. Du kan også vælge at hente din post i vores Kontorhotel. I vores Kontorhotel og Kontorfællesskab byder vi også dine kunder velkommen, hvis de uventet skulle møde op, eller hvis i har inviteret til møde.
Klik og læs mere om Adresseservice »
 

Kontorhotel

Konceptet bag et Turbino Kontorhotel er at tilbyde virksomheder fleksible kontorfaciliteter i et professionelt kontorhotel miljø, administreret af Turbino, så virksomhedens ledere og medarbejdere udelukkende kan fokusere på kerneforretningen. Kontorerne i et kontorhotel prissættes ud fra hvor mange arbejdspladser man ønsker at leje i et kontorhotel, kontraktens længde samt kontorets placering i kontorhotellet.
Klik her og læs mere om kontorhotel »

Telefonpasning

Hos Turbino tilbyder vi en professionel Telefonpasning, der gør det muligt for din virksomhed at frigøre ressourcer. Vi besvarer din telefon med en personlig stemme, og et unikt telefonnummer. En professionel telefonpasning, som besvarer opkald med dit firmanavn og tager imod besked. I vores kontorhotel og kontorfællesskab byder vi også dine kunder velkommen, hvis de uventet skulle møde op.
Klik her og læs mere om Telefonpasning »

Mødelokaler

Når behovet for kundemøder, interviews, præsentationer eller konferencer opstår, stiller Turbino´s kontorhotel med professionelle mødelokaler og konferencefaciliteter på time- eller dagsbasis. Vores mødelokaler er designet til at imødekomme det moderne forretningsbehov med bla. 10 Mbit WIFI internet. Konference- og mødelokaler fra 2 til 30 personer. Mødeplanlægning og opfølgning. Modtagelse af gæster i receptionen. I er altid velkomne til at besøge vores kontorhotel.
Klik her og læs mere om Mødelokaler »
 
Kontorhotel
Læs mere om Virtuelt kontor i København
 
Læs mere om Adresseservice
Adresseservice
 
kontorhotel i København
Læs mere om telefonpasning i København
 
Bestil mere informationsmateriale her
 
Få et Virtuelt Kontor i dag
 
Mødelokaler i København
 
Se billeder fra vores kontorhotel