turbino-logo.gif
 

Kontorhoteller

Kontorhoteller - Hvordan fungerer det?

Konceptet bag Turbino´s kontorhoteller i København er at tilbyde virksomheder fleksible kontorfaciliteter i et professionelt miljø, så virksomheden kan fokusere på kerneforretningen. Kontorerne prissættes ud fra hvor mange arbejdspladser, der kan etableres, kontraktens længde samt kontorets placering i bygningen.

Med et kontor I et af vores kontorhoteller er du i gang allerede fra første dag, der er ingen ventetid. I et kontorhotel er din telefon, Internet via 10 MB Fiber, Telefonpasning etc. alt sammen klar fra første dag. I et Kontorhotel serviceret af Turbino vil alt være klar fra den første dag, personalet I et kontorhotel har sat sig ind I din virksomhed og er klar til at modtage dig og dine kunder professionelt. Vi har ansat flere receptionister der er klar til at besvare din telefon med dit firmanavn og enten tage en besked eller viderestille opkaldet direkte til dig eller din mobil telefon.

I vores kontorhoteller får du:


Adresse
Professionel og prestigefuld kontorbygning på en velkendt adresse med eget skilt i indgangen. I Centrum af København.

Privat kontor, eller OpenSpaces
Istandsat aflåseligt kontor med Cat 5e kabling, eller Workstation I OpenSpaces.

Telefonpasning
Besvarelse af telefonopkald med firmanavn, omstilling efter ønske, besked ved fravær på e-mail eller SMS.

Receptionspersonale
Modtagelse af gæster dagligt, mandag til fredag fra kl. 08.30 til kl. 17.00.

Rengøring
Kontorer og fællesarealer rengøres hver dag fra Mandag til Fredag.

Energiforbrug
Normalt forbrug af el, vand og varme.

Diverse
Adgang til fuldt udstyrede køkkener, Konference og mødelokaler, kantine, serviceområder, kopi- og faxrum samt daglige aviser og erhvervsrelevante magasiner.

I et kontorhotel hos Turbino vil du have mulighed for at booke mødelokaler til dig og dine kunder. Vi står klar med alt indenfor IT og av udstyr. Personalet I vores kontorhotel er klar til at modtage dine kunder og servicere dem som var det dit eget personale. Det er desuden et ufravigeligt krav til personalet I vores kontorhotel at de har et omfattende kendskab til dig og din virksomhed så de er klar til at servicere dig og dine kunder på bedst mulige måde.

Beliggenhed

Turbino´s Kontorhoteller er beliggende i København Centrum på Havnegade 39. Der er udsigt over Københavns havn, tæt på Kongens Nytorv, Hotel Strand, det nye skuespillerhus, og det Kongelige teater og kun få hundrede meter fra Strøget. I området er der gode offentlige trafikforbindelser og masser af muligheder for parkering. Vores kontorhotel ligger kun 15 minutter fra KBH´s lufthavn.

Kontakt os i dag for mere information om vores kontorhoteller.
Services i et kontorhotel Services i et kontorhotel
Læs mere om Services og faciliteter »
 
Bestil mere informationsmateriale her
 
Services i et kontorhotel i København
 
Se billeder fra vores kontorhotel
 
Få mere information om kontorhotel