turbino-logo.gif
 

Om Turbino - leverandør af servicerede kontorer

Turbino er en del af en international kæde af eksklusive Business Centre der administrerer Kontorhoteller og Kontorfællesskaber. Turbino Kontorhotel i København hjælper virksomheder med at opnå succes på deres forretningsområde, ved at tilbyde det ultimative indenfor servicerede kontorer, kontorfællesskaber samt det nyeste indenfor IT og telefoni. Alt sammen I moderne, elegante kontorbygninger der altid vil være klar til at modtage dig og dine kunder professionelt og med et personligt indtryk.

Turbino kan med en allerede etableret klientliste af internationale og nationale virksomheder, tilbyde dig et prestigefuldt forretningsimage samt en komplet liste af kontorservices til en attraktiv pris.

Turbino´s kontorhotel gør det muligt for virksomheder at etablere et kontor uden praktiske problemer, tunge procedurer og uden at skulle binde sig i længere tid end man ønsker. I et kontorhotel serviceret af Turbino får du direkte adgang til eget kontor, Internet, telefonpasning etc. med det samme. Du har også mulighed for at få en arbejdsplads i det vi Kalder Open Spaces. Open Spaces er en arbejdsplads i et åbent kontorlandskab, hvor der er pladser fra 1-25 personer. I vores kontorhotel i København har vi med Open Spaces skabt en ny trend indenfor Kontorhoteller.

Alt sammen til faste priser på én samlet regning, der gør det muligt at lægge budget og undgå uforudsete udgifter.

Hvis du leder efter et solidt fundament til din virksomhed, enten I form af et kontorhotel eller kontorfællesskab, så kontakt Turbino.

Vision / mission

Det er afgørende for Turbino og de kontorhoteller og kontorfællesskaber vi driver, at vi er i stand til at hjælpe vore kunder til at opnå og fastholde konkurrencefordele. I den sammenhæng er en effektiv og uproblematisk kontordrift et vigtigt redskab.

Derfor arbejder Turbino målrettet med at uddanne og udvikle dygtige og effektive medarbejdere, som sikrer et højt serviceniveau. Vil altid være på forkant med det nyeste indenfor IT og telefoni.

Vores mål er at positionere Turbino blandt de bedste udbydere af servicerede kontorer og kontorhoteller I Skandinavien.

Nøgleordene for et kontorhotel og kontorfællesskab serviceret af Turbino er:

Service, Pålidelighed og Kvalitet.
Læs mere om Turbino - Kontorhoteller Læs mere om Turbino - Kontorhoteller
Læs mere om Turbino - Kontorhoteller »
 
Bestil mere informationsmateriale her
 
Kontorhotel i København
 
Læs mere om Turbino - Kontorhoteller