turbino-logo.gif
 

Business Center i København

Hvilke er fordelene ved leje af kontor i et Business center?

Du skal ikke bindes til en lang lejekontrakt i et Business center (nogle kalder det også for et Business centre)

I et Business center bindes du ikke til en lang lejeaftale. Kontorerne kan lejes fra 1 måned til flere år. Og du har fuldt fleksibilitet til at flytte rundt i vores business center hvis du har behov for det.

Du betaler et depositum på 3 måneder!

Ved et normalt lejemål binder du dig normalt mere end 1-5 år og samtidig betaler du mindst 6-12 måneders depositum. Dette undgår du ved at vælge et Business center. Et Business center er mere fleksibelt, billigere og du kan flytte ind med det samme.

Tag en kontakt til os med det samme - vi har altid et godt tilbud på plads i vores business center.

Hvorfor vælge et Business center ?

Overblik over de månedlige omkostninger

Du skal ikke investere i opsætning af kontorlandskab indkøb af møbler, IT- og telefonsystemer, mødelokaler, kopimaskiner, køkkenfaciliteter, receptionsområde etc. Dette er alt sammen klargjort for dig når du vælger et Business center.

Den helt store fordel ved vores Business center er den kendte faste omkostning pr. Måned. Vi har i vores business center forhandlet en lang række fordelagtige aftaler på plads som alle kommer dig som kunde til gode. Vi kan ofte skaffe møbler, it udstyr, mobiltelefoner og selve telefontaksterne til langt lavere priser end du normalt ville kunne gøre selv.

En anden afgørende fordel ved at vælge et Business center er den mulighed du har for at udvide antallet af arbejdspladser med det samme. Når din virksomhed vokser kan du med det samme få adgang til flere kontorer eller arbejdspladser uden sat skulle vente eller forhandle med nye udlejere. I vores Business center har vi et produkt vi kalder Open Spaces. Du har fra 1-40 arbejdspladser i et åbent kontor miljø. Denne løsning giver dig den totale fleksibilitet og ro. I et Business center hos Turbino behøver du ikke at flytte adresse for at få mere plads, vi skaber den for dig.

Kontakt os i dag for at høre mere om dit nye kontor i et professionelt business center i København.

I vores 4 Business centre har vi flere end 650 Workstations fordelt på 4 lokationer.

Mødelokaler i København

Telefonpasning

Kontorhoteller

Kontorfællesskaber

Kontor hotel

 
Bestil mere informationsmateriale her
 
Business Center
 
Business Centre